[elektro] ki vagyok akadva
Cser Tamas
maguspr53 at gmail.com
Wed Jul 9 23:19:54 CEST 2014
elight at gmail.hu <elight at gmail.hu> írta, 2014. 07. 09.:
> Ez mind oké!
>
> de emlékeim szerint élő állatot nem ettem,
> leszámítva ha kerépározás közben
> véletlenül egészben lenyeltem egy szúnyogot!
oké, rosszul fogalmaztam,
szóval a " bizalomra " (is) felépített kereskedelem és szolgáltatás
néha vadhajtásokat is tartalmaz
------------
az észrevehető minőségi problémák
pl. a kenyérbe belesütött egér
http://www.kiskegyed.hu/lapokkepek/cikkek/25000/25969_kenyer-d0001F131b06b99e93535.jpg
http://www.kiskegyed.hu/kikapcsolodas/szines-hirek/eger-a-kenyerben-103632
vagy
http://www.szatmar.ro/Csikk_a_kenyerben_egerlab_a_magban/hirek/38353
-------------
a vevő által nehezen észrevehető problémákat
most nem említeném :-)
> Egyébként disznóvágákor,vagy kacsa, liba meglepett ,
> hogy várni kell némi időt a hússal, aztán süthető,
> ha beállt a hullamerevség,
> de a vért meg azonnal megsütik reggelire és meg is eszik..
>
> Üdv István
>
>
>
> 2014-07-09 21:46 keltezéssel, Cser Tamas írta:
>> elight at gmail.hu <elight at gmail.hu> írta, 2014. 07. 09.:
>>
>>> evett hasonlókat.. Annyi ma már az
>>> előfeldogozott étek.. ( szinte csak az van )
>>> És ezeknek komoly ételbiztosági kockázata is van.
>>> Főleg hogy nemegyszer kiderült, az se igaz
>>> amit ráfirkantanak..
>> ha elmennél élelmiszerboltba dolgozni, betanítanának arra, hogy
>> kell ecetes vízben áztatni a bebüdösödött húst, hogy az eladható
>> legyen.
>>
>> persze a döghús megvilágítása is fontos:
>>
>> Ha megfelelő színvisszaadást, fényerősséget és színhőmérséklet
>> választunk, az áru a szemnek a legtetszetősebb formában jeleníthető
>> meg.
>>
>> Ha például hentesárut kell bemutatni, nagyobb arányú vörös komponensre
>> van szükség a frissesség hangsúlyozására
>>
>> -----------------------------------------
>> elektro[-flame|-etc]
>
> -----------------------------------------
> elektro[-flame|-etc]
More information about the Elektro
mailing list