[elektro] ki vagyok akadva
charles hoss
charles.hoss at gmail.com
Thu Jul 10 01:31:58 CEST 2014
ha meg akarsz halni , akkor egy kergemarhat ajanlanek . azt fozheted ,
moshatod ugyis "tuleli"
vagy ott vannak a coli-k amik nemreg pusztitast csinaltak . ugyes kis
joszagok . belso verzes , veseelegtelenseg - amit csak akarsz .
vagy ha enterotoxinos a cucc , akkor is jo vagy : a botulizmus korokozoja
biztosan elpusztul a hokezeles soran - nem kell aggodj . az addig
megtermelt toxinjai vegeznek veled hiaba is ennel antibiotikumot :)
bye
dexter
2014. július 9. 21:56 elight at gmail.hu írta, <elight at gmail.hu>:
> Ez mind oké!
>
> de emlékeim szerint élő állatot nem ettem,
> leszámítva ha kerépározás közben
> véletlenül egészben lenyeltem egy szúnyogot!
>
> Egyébként disznóvágákor,vagy kacsa, liba meglepett ,
> hogy várni kell némi időt a hússal, aztán süthető,
> ha beállt a hullamerevség,
> de a vért meg azonnal megsütik reggelire és meg is eszik..
>
> Üdv István
>
>
>
> 2014-07-09 21:46 keltezéssel, Cser Tamas írta:
> > elight at gmail.hu <elight at gmail.hu> írta, 2014. 07. 09.:
> >
> >> evett hasonlókat.. Annyi ma már az
> >> előfeldogozott étek.. ( szinte csak az van )
> >> És ezeknek komoly ételbiztosági kockázata is van.
> >> Főleg hogy nemegyszer kiderült, az se igaz
> >> amit ráfirkantanak..
> > ha elmennél élelmiszerboltba dolgozni, betanítanának arra, hogy
> > kell ecetes vízben áztatni a bebüdösödött húst, hogy az eladható
> > legyen.
> >
> > persze a döghús megvilágítása is fontos:
> >
> > Ha megfelelő színvisszaadást, fényerősséget és színhőmérséklet
> > választunk, az áru a szemnek a legtetszetősebb formában jeleníthető
> > meg.
> >
> > Ha például hentesárut kell bemutatni, nagyobb arányú vörös komponensre
> > van szükség a frissesség hangsúlyozására
> >
> > -----------------------------------------
> > elektro[-flame|-etc]
>
> -----------------------------------------
> elektro[-flame|-etc]
More information about the Elektro
mailing list