RE: Száraztészta
Kathi Imre
imre.kathi at eon-hungaria.com
Thu Jul 5 09:48:08 CEST 2007
Akkor Téged alapvetően a csusza/lebbencstészta, mint sík tésztalap gyártása érdekel, ugye? .... utána kérdezek!
Üdv, Imi
imre.kathi at eon-hungaria.com
-----Original Message-----
From: elektro-bounces at tesla.hu [mailto:elektro-bounces at tesla.hu] On Behalf Of Antal István
Sent: Thursday, July 05, 2007 9:40 AM
To: elektro at tesla.hu
Subject: Re: Száraztészta
Kathi Imre írta:
> ... melyik folyamatrész érdekel? Tojás felütés, liszt adagolás, gyúrás, dagasztás, nyújtás és alakítás/szaggatás vagy a szárítás? Egyszerű a termék, de elég bonyolult előállítás kell neki.... mellesleg és sem vagyok "guru" a témában, csak van ismerősöm, aki bedolgozott ilyen helyre.
>
>
Ha jól hallottam, a kézi és a gépi nyújtás között van különbség, a gépi
valami nagy nyomású valami. Ez ami leginkább érdekel. Illetve a
technológia alapjellemzői.
Apisti
-----------------------------------------
elektro[-flame|-etc]
More information about the Elektro
mailing list