[elektro] Audio rajzok

jhidvegi jhidvegi at gmail.com
Wed Apr 6 08:47:24 CEST 2016


 L. Pásztor  wrote:
> Szinten zenesz, en evek ota hasznalom, asszem palacsinta suto a
> hivatalos neve. Szinte naponta ,az esti edzesek elott feherje
...
> Ennek ellener a reszkos-lidlis-madarasteszkos-metros kinai keramia
> vackok fel evet kibirnak azert a 2-3e huf-ert, addig tenyleg jok. A

Ez ennél jóval drágább volt, igaz, hogy olyan vok alakú, jóval nagyobb.

> csili-vili olasz-francia neves 5-6e huf-os verziok talan szuk 1 evet.
> Azert az utobbi mellett szavazok, mert talan ott jobban odafigyelnek,
> h ne okozzanak a lekopo retegek egeszseg-karosodast ... de ez csak az
> en elmeletem, v sztereotipiam ...

Végülis az előző teflonból se vált le semmi, látszólag tök jó és ép, csak éppen 
elkezdett leragadni benne szintén minden. De ebben a kerámiában már a hagyma is 
leragadt még abban a stádiumban, ami tök messze volt az üvegesedéstől is, 
nemhogy a pirítástól.

Szóval lehet, hogy nincs is jóféle kerámia serpenyő? Vagy csak ideig-óráig?

Ami az ételbe kerülő anyagokat illeti: az elején volt valami furcsa mellékszaga, 
akkor, amikor még tök jó volt tapadásgátlásilag. Lehet, hogy valami anyaggal 
kezelve volt a kerámia, az adta a tapadásmentességét? Mert akkor sokkal 
veszélyesebb is lehet, mint a teflon. (Csak én úgy voltam vele, hogy nekem már 
semmi sem árthat. :-) )

hjozsi 



More information about the Elektro mailing list