[elektro] Hallo itt a penztargep, kapcsolna a szervert
charles hoss
charles.hoss at gmail.com
Wed Feb 27 15:19:17 CET 2013
nem , az lenne a jo ha a becsuletes kereskedokhoz kepest nem lennenek
ekkora versenyelonyben az adminisztrativ gengszterek , akik szamara pl a
dioxinos csirke profitmaximalizalas - hiszen meg kell talalni azt az
arerzekeny reteget akiknek pont megfelel ha kulonfele korsagokban halnak
meg a kajatol amit esznek .
az hogy a papirozas mennyit er , szepen mutatja a lovas tortenet . biztos
hogy allatorvosi szempontbol hibatlanul megfelelt ez a tehen a levagasatol
a feldolgozasig ha egy lo is atment a szuron - nemhogy egy kis ilyen-olyan
szennyezes , antibiotikum , bakterialis fertozes ...
kilog a lolab .
az egesz olyan mint a seveso direktiva : epp csak sevesot nem akadalyozta
volna meg es hatekony valaszt sem adott az ottani problemak sorozatara .
vajudnak az eu-hegyek es szulnek egy teljesen eletkeptelen burokratikus
hulyeseget .
bye
dexter
2013. február 27. 15:11 SZIGETI Szabolcs írta, <szigiszabolcs at gmail.com>:
> Hali!
>
> A HACCP nagyjából olyasmi mint a ISO9000, ISO14000, ISO27000 stb. stb. Meg
> lehet rosszul és jól is csinálni és működtetni. A lókérdésben meg az jobb
> lenne, ha le sem lenne papírozva, azt se lehetne kideríteni, hogy honnan
> hozták a húst?
>
> Szabolcs
>
>
>
> 2013. február 27. 15:04 charles hoss írta, <charles.hoss at gmail.com>:
>
> > kedvenc dinnyesem ravenna mellett egy hatalmas kukas kontenert toltott
> fel
> > vizzel , jegtombokkel es dinnyevel .
> > haccp kompatibilis ? :)
> > biztos meg is halt mindenki aki nala evett .
> > a makulatlanul lepapirozott cegek meg eskusznek hogy "silany minosegu
> > marha"-kent kaptak a lovat . ezzel az erovel barmit bele lehet
> papirozni .
> >
> > bye
> > dexter
> >
> >
> >
> > 2013. február 27. 15:00 Xorn írta, <toth.endre at gmail.com>:
> >
> > > Ők is egy évvel korábban kezdtek el gondolkodni rajta, és végül már
> > > november-december körül tudtuk - mert mondták -, hogy április 30-án
> > > lesznek utoljára nyitva...
> > >
> > > Best regards,
> > > Andy
> > >
> > > 2013/2/27 SZIGETI Szabolcs <szigiszabolcs at gmail.com>:
> > > > Igen, sajnos a világ ilyen. Kétszáz éve még az utcára öntötték ki a
> > > szart,
> > > > ma meg kénytelen vagyok egy csomó többletköltségbe verni magam a
> > > > csatornával. Az írógép műszerészek meg mind becsuktak. Ez a fejlődés
> > ára.
> > > > Nem a fenti esetre értve, de: lehetett tudni, hogy szigorodnak a
> > > feltételek
> > > > ez nem akkor derült ki, erre lehetett készülni. Ezt onnan tudom, hogy
> > > volt
> > > > ismerősöm, aki évekkel előtte kitanulta az egészet és üzletet csinált
> > > > abból, hogy eszközt, tanácsadást és kivitelezést árult. Mindamellett
> > > > nagyjából a kötelező bevezetés napjáig szinte senki sem jelentkezett
> > nála
> > > > (minő meglepetés), de kitartott. Utána meg alig bírta a munkát. A
> HACCP
> > > nem
> > > > arról szól, hogy ész nélkül mindent inoxra kell cserélni, de valóban
> > > > beruházást igényel.
> > > >
> > > > Szabolcs
> > > >
> > > >
> > > >
> > > > 2013. február 27. 14:33 Xorn írta, <toth.endre at gmail.com>:
> > > >
> > > >> Ja. Mint a kifőzde anno az Egressy úton. Soha semmi baj nem volt a
> > > >> kajájukkal (a koleszterinen kívül, de az egy másik történet :-)),
> se a
> > > >> tisztasággal, se semmivel, de az EU-csatlakozás után a HACCP
> > > >> követelményeket nem tudták kifizetni. Rozsdamentes acélra átépíteni
> > > >> mindent egy olyan házikóban, ami nem is volt az övék, mert csak
> > > >> bérelték, plusz még két külön hűtő a különféle húsoknak, plusz
> > > >> nemtudommi. 2004-es áron lett volna 4-5 millió között úgy, hogy van
> rá
> > > >> 3 évük, hogy megtérüljön, mert akkor jár le a bérlet, és ki tudja,
> > > >> lesz-e hosszabbítás.
> > > >>
> > > >> Azután becsuktak, és most van egy kis vegyesbolt ugyanott.
> > > >>
> > > >> Best regards,
> > > >> Andy
> > > >>
> > > >> 2013/2/27 charles hoss <charles.hoss at gmail.com>:
> > > >> > vegre . alkalmasint rajohetnenk hogy a nalunk kotelezo mashol
> > ajanlott
> > > >> > eurokratak altal favorizalt hulyesegek hoztak ossze a
> kergemarhakort
> > > , a
> > > >> > dioxinos csirket , a teglaporos-miniumos paprikat , a lo-sagne-t ,
> > az
> > > >> > aflatoxinos tejet , az antibiotikumokat mindenutt , a hamisitott
> > > kavet es
> > > >> > igy tovabb . azzal ha mindent megtiltok , csak a becsuletes
> > termeloket
> > > >> > szivatom - hozom versenyhatranyba .
> > > >> >
> > > >> > bye
> > > >> > dexter
> > > >> >
> > > >> >
> > > >> >
> > > >> > 2013. február 27. 11:22 Király, Gyula írta, <kingkey at t-online.hu
> >:
> > > >> >
> > > >> >> Üdv!
> > > >> >> OFF
> > > >> >>
> > > >> >>
> > > >> >> > , haccp-zni es igy tovabb . igy , most van cocacola , pepsi ,
> > > fanta ,
> > > >> >>
> > > >> >>
> > > >> >> Ez bőven off, de kormányunk mostanában stratégiai megállatodást
> > > szokott
> > > >> >> kötögetni ezekkel.
> > > >> >>
> > > >> >> Ja.
> > > >> >> Gyula
> > > >> >> ON
> > > >> >>
> > > >> >>
> > > >> >>
> > > >> >> -----------------------------------------
> > > >> >> elektro[-flame|-etc]
> > > >> > -----------------------------------------
> > > >> > elektro[-flame|-etc]
> > > >>
> > > >> -----------------------------------------
> > > >> elektro[-flame|-etc]
> > > >>
> > > > -----------------------------------------
> > > > elektro[-flame|-etc]
> > >
> > > -----------------------------------------
> > > elektro[-flame|-etc]
> > >
> > -----------------------------------------
> > elektro[-flame|-etc]
> >
> -----------------------------------------
> elektro[-flame|-etc]
>
More information about the Elektro
mailing list