[elektro] A tökéletes steak!

jhidvegi jhidvegi at gmail.com
Mon Nov 7 13:44:37 CET 2011


Xorn wrote:

> Altalaban igaz, hogy a tobb, de vekonyabbra szeletelt cuc cize jobban
> eltelit (meg finomabb is). Osztrakoknal 1 mm koruli az alapertelmezett
> szeletelesi vastagsag, a haromtenyernyi meretu sonkakbol szoktak
> picivel vastagabbat vagni, teliszalamihoz hasonlo dolgokbol meg olyan
> vekonyat, amin at lehet kopni. :-)

De ez ugye nem akadályoz meg senkit abban, hogy elhízzon?! :-)

> Es nagyon nem ugyanaz az izhatas, ha van egy 3-4 mm vastag szelet
> sonka a kenyeren, vagy ha van ezekbol a vekony szeletekbol kb. azonos
> mennyiseg, nem mellesleg nem is kell beloluk annyi.

Persze, hogy nem ugyanaz. A legjobb, ha 10mm vastag az a szelet. :-)

Eleink értettek hozzá, nem szaroztak a vagdosással. Kézzel-lábbal estek neki. 
:-) Etikett meg mifene, csak rontja az ízhatást. :-)

(Ma is ugye vannak ilyen éttermek. Én nem voltam egyben sem, csak tudom, hogy 
vannak.)

hjozsi 



More information about the Elektro mailing list