[elektro] A tökéletes steak!
Hofferek Attila
hofi at soka.co.hu
Mon Nov 7 11:06:03 CET 2011
2011.11.07. 10:58 keltezéssel, Elight írta:
> Hát nem tudom, a filmben azt bizonygatták,
> hogy a felület pörkölésével zárodnak a pólusok,
> mert a fegérje szálak a hirtelen hőhatásra
> vizet vesztenek, megacélosodnak és összehúzódnak.
> Bezárják a felületet.
Én úgy képzelem, hogy ha valami összehúzódik, akkor közte a lyukak
nagyobbak lesznek. Amikor kitágul, akkor tömi el jobban a maga
és társai közti hézagokat.
> Mig a következő lassú sütéssel pedig ugyanezek a
> fehérje szálak szétesnek rövidebb darabokra,
> ugyanakkor a nedvességük a sejtfalon belül marad,
> ezért lesz puha és prohanyós a hús.
>
> Még animáció is volt a filmben ..
Csináljak neked animációt, amin gyurcsány orbánnal bdsm lakkszerkóban
szopóálarcban stb? :-)
--
Hofferek Attila
More information about the Elektro
mailing list