[elektro] A tökéletes steak!
gyapo
gyapo at freemail.hu
Mon Nov 7 10:27:38 CET 2011
> Azután egy egész napig sütötte 50C fokon
Nem igazán volt megsütve. Szeletelés után még kapott egy serpenyős
hőkezelést, ami a felületeket megsütötte, de belül maradt vörös.
Steaknél ez elmegy, de pl. csirkét vagy sertést nem ennék így.
Gondoltam rá én is, hogy kellene barkácsolni egy ilyen hosszútávú
hőkezelő szekrényt, kőzetgyapot, meg még egy réteg hungarocell, nem
kellene túl sok energia bele, nyitogatni nem kell. Régen lehetett kapni
olcsón 500 W-os, kerámiagyöngyös, vasalóba való cekaszt, most mit
lehetne beletenni? Kenyérsütőbe meg grillbe való fűtőbetéteket lehet
kapni nem túl drágán?
Üdv.: gyapo
More information about the Elektro
mailing list