[elektro] A tökéletes steak!

gyapo gyapo at freemail.hu
Mon Nov 7 10:27:38 CET 2011


> Azután egy egész napig sütötte 50C fokon

Nem igazán volt megsütve. Szeletelés után még kapott egy serpenyős 
hőkezelést, ami a felületeket megsütötte, de belül maradt vörös. 
Steaknél ez elmegy, de pl. csirkét vagy sertést nem ennék így.
Gondoltam rá én is, hogy kellene barkácsolni egy ilyen hosszútávú 
hőkezelő szekrényt, kőzetgyapot, meg még egy réteg hungarocell, nem 
kellene túl sok energia bele, nyitogatni nem kell. Régen lehetett kapni 
olcsón 500 W-os, kerámiagyöngyös, vasalóba való cekaszt, most mit 
lehetne beletenni? Kenyérsütőbe meg grillbe való fűtőbetéteket lehet 
kapni nem túl drágán?

Üdv.: gyapo



More information about the Elektro mailing list