[elektro] A tökéletes steak!

"L. Pásztor" seasoft at invitel.hu
Mon Nov 7 10:17:50 CET 2011


Van neked lelki világod ???
Sztem többen vagyunk itt, akik rendszeresen fogyókúráznak.
Egyenesen szenvedés ilyet olvasnom ... a steak a gyengém  :)
Különösen, h ma valahogy a munkakedvem is 0-n áll ...

--------------------
L. Pásztor
--------------------


Elight írta:
> Sziasztok..
>
> Igaz nem elektronyos téma , de mindjárt az lesz:
>
> Tegnap néztem Heston Blumentált a Paprikán,
> ( egyébként nagyony csípem a f at szit, meg amit művel! )
>
> A subj - témában alkotott éppen egy nagyot:
>
> A lényeg , egy jó nagy darab Maharborda egyben
> és az alacsony hőmérsékletű sütés.
> Az eredmény egy rendkívül finom , saftos husi..
>
> És hogy elektro is legyen : )
> Gázpákával leperkelte a felületét , lezárva a pólusokat,
> meg állítólag a baciknak is jót tesz.
> Azután egy egész napig sütötte 50C fokon
>
>
> Azon elmélkedtem , hogy a mi gázsütőnk tudhat e ennyire
> alacson hőmérsékleten sütni ???
> Arra jutottam, hogy lehet hogy alapból még az elektromos
> sütők se nagyon. Valami spéci ipari sűtőben alkothatott.
>
> Hogyan lehetne házilagosan megoldani egy ekkora
> husi egy napon keresztüli alacsonyhőfokú sütögetését?
>
> A grillsütők túl kicsikék, szóba se jöhetnek.
> Gondolom a gázsütő grillje már elegendő lehetne,
> de az meg túl direkt hőátadású.
> Mindenképpen kéne esetleg valami kazettát, hőszabályzót
>   készíteni bele.
> Beljut a hő, a kazetta  megtartja, és nem jut ki feleslegesen.
> Ha esik a hőmérséklet beindul a fűtés.. etc..
>
> (kukucskáló lik is kellhet no meg világítás?
> Igaz ilyen hőfokon nincs olyan veszély, hogy megégne A HÚS,
> azért az ember kíváncsi hogy alakulhatnak a folyamatok.   )
>
> Üdv István
>
> -----------------------------------------
>           elektro[-flame|-etc]



More information about the Elektro mailing list