[elektro] aszalo'_sza'rito'

Skandar Graun sgraun at gmail.com
Sun Jul 31 15:44:36 CEST 2011


Pedig a kanadai whisky-t így csinálják...
Kirakják a hóba a cefrés hordót... ami nem fagy meg, az a pia.
Anno a seregnél kimentünk harcászkodni a farkasordító hidegbe...
A kulacsba forró tea és rum 1:1 -es keveréke ment.
Délutánra kiittuk a rumot a jégből.
De volt olyan absztinens közöttünk, aki csak teát hozott... neki
szétfagyott a kulacsa.


2011/7/31 jhidvegi <jhidvegi at gmail.com>:
> Hofferek Attila wrote:
>
>> Vajon pálinkát lehet-e így desztillálni... :)
>
> Biztos. Nem tudom, hogy a pálinkafőzésnél mindig jelen lévő alkoholt kell-e
> kiszedni a trutyiból, vagy a főzés során keletkezik is vajon alkohol? Vagy
> lehet, hogy a pálinkához szükséges aromák nem jönnének ki, ha hidegen csinálnák?
>
> Mindenesetre hideg pálinkafőzést még nem hallottam.
>
> hjozsi
>
> -----------------------------------------
>          elektro[-flame|-etc]
>



More information about the Elektro mailing list