[elektro] Fwd: [elektro-etc] USA szabotázs... Higiénia
Xorn
toth.endre at gmail.com
Wed Feb 3 08:55:45 CET 2010
2010/2/3 Balázs Bámer <bamerbalazs at gmail.com>:
>>> A vendéglátósok meg rázták a lábukat a HACCP higiéniai és egyéb előírásainak.
>>> Az értelmesebbek belátták hogy értük és a vendégeikért van.
>>
>> Azert ennek is ertelmes gatat kellene szabni. Nem csak es kizarolag a
>> savval tisztithato rozsdamentes acel apparat az, amivel lehet
>
> Különösen, hogy rozsdamentes eszközökben is lehet kavicsot meg dörzsi
> fémszálat főzni a borsófőzelékbe. Korábbi melóhelyemen rendszeres volt
> ez HAPCI minősítés mellett...
>
>> 1-2 szaz eves hagyomanyra visszatekinto kek- vagy egyeb erlelt
>> sajtokat keszito uzemet sem lenne ildomos azert bezaratni, mert
>> "peneszes az aru"!
>
> Francia kis üzemek ki is harcolták, hogy pont a "penészesíthető
> képesség" miatt ne kelljen olyan szigorúan venniük, működhessenek az
> évszázados hagyományok.
Ez az. Ok igen. Es masok? Pl. itt, Magyarorszagon.
Best regards,
Andy
More information about the Elektro
mailing list