Azok a franya E betuk...
jhidvegi
jhidvegi at startadsl.hu
Sun Mar 5 15:29:09 CET 2006
May Károly wrote:
> Cukor, szalicil, stb nem is kell?
A cukor nem kellhet, ha jó az alapanyag. Kimegy belole a víz zöme, és igen
édes marad, ami visszamarad, mert a szilva pl, helybol is lehet elég édes.
Szalicil meg más tartósító csak az eltevés módjától függ, hogy kell-e. A
mikrós módszerrel (régebben hosszasan írtam róla, utólag is elnézést)
semmiféle tartósítószer nem kell. Nem azért, mert a mikró megölné a bacikat,
hanem mert nem marad levego az üvegben. (Kibontás után viszont gyorsan
megromlik szabadonhagyva, kivéve, ha antifrost hutobe rakják nem lezárva,
mert az meg szinte kiszárítja a tetetjét... )
hjozsi
More information about the Elektro
mailing list