Azok a franya E betuk...
jhidvegi
jhidvegi at startadsl.hu
Sun Mar 5 09:36:52 CET 2006
Ilyés Gábor wrote:
> 70 fokon (vákumban) már lehet sűríteni , bár a vitamin-oknak ez is sok
> lehet.
Régi elképzelésem, hogy lehetne szobahőmérsékleten is vizet kivonni
vákumszivattyúval befőtt/lekvár elrakásánál a trutyiból. Még nem próbáltam
ki, pedig van hozzá minden, csak picit melózni kéne hozzá. Aztá már
próbáltam, hogy mit művel a vákumszivattyú a sima vízzel. Először
felszabadulnak a gázok, és hevesen pezseg, mint egy szénsavas üdítő
kinyitásnál (vagy még jobban), aztán abbamarad, és tovább csökkentve a
nyomást, felforr. Ez már egész másképp néz ki.
hjozsi
More information about the Elektro
mailing list