Azok a franya E betuk...

Auth Gábor auth.gabor at enaplo.hu
Sat Mar 4 19:19:49 CET 2006


Halihó!

jhidvegi ezt írta:
> Erre van egy érdekesség: Ugye régen úgy készültek ezek a lekvárok
> többnyire, hogy a háziasszony akár sok órán át is ott állt az edény
> mellett, és kavargatta, különben ugye leég.

  Jelenleg úgy készülnek a gyümölcslekvárok, hogy bejön a gyümölcs, 
kipréselik gyümölcslének, a visszamaradt masszát felöntik vízzel, egy 
kis keményítővel, zselésítővel, és kész a lekvár. Nem főzik, nem 
párologtatják a vizet, mert az sokba kerül... :)
-- 
http://www.enaplo.hu - Iskolai Információs Rendszer
Auth Gábor -=- FreeBSD 5.4 -=- http://bsd.lap.hu
+36-70/9400-341 -=- ICQ: 49179141 -=- Skype: authgabor


More information about the Elektro mailing list