Huha + kenyér

Sandor s477063 at freemail.hu
Fri Oct 14 19:33:50 CEST 2005


etilén
ez fejlődik az éréskor. Almánál is!
Az összes utóérő ezzel "működik".
Zacsiban gyorsabban megy a folyamat :))

Sándor

Vajk Fekete wrote:
> en ugy emlekszem valami szenhidrogen gaz. acetilen ugrik be, de az durva 
> lenne. szoval hogy ez a gaz ez a novenynek tkp valami erlelo hormon. 
> azert is rohad meg a sok egyhelyen, mert termelik is a gazt, es az 
> gerjeszti a tobbit ahogy felgyulik, es nagyon felgyorsul az eres.
> 
> vajk
> 
> Balazs E wrote:
> 
>>>> gombaöl__, konzerváló technológián esnek át. S__t, a banánt (is) zölden
>>>> szállítják és amikor kell, befújják valami löttyel, amit__l másnapra
>>>> "megérik". Nem röhögni, zöldséges ismer__söm mondta!
>>>> Hááát, ilyesmiket zabálunk..........
>>>>     
>>
>> szerintem csak sima nitrogenben erlelik. egyebkent lehet itt ott bio
>> zoldseget is kapni csakhat az dragabb.
>>
>>  
>>
> -----------------------------------
> Szponzorunk: http://tonerbolt.hu/
> 
> 




More information about the Elektro mailing list