Huha + kenyér
Sandor
s477063 at freemail.hu
Fri Oct 14 19:33:50 CEST 2005
etilén
ez fejlődik az éréskor. Almánál is!
Az összes utóérő ezzel "működik".
Zacsiban gyorsabban megy a folyamat :))
Sándor
Vajk Fekete wrote:
> en ugy emlekszem valami szenhidrogen gaz. acetilen ugrik be, de az durva
> lenne. szoval hogy ez a gaz ez a novenynek tkp valami erlelo hormon.
> azert is rohad meg a sok egyhelyen, mert termelik is a gazt, es az
> gerjeszti a tobbit ahogy felgyulik, es nagyon felgyorsul az eres.
>
> vajk
>
> Balazs E wrote:
>
>>>> gombaöl__, konzerváló technológián esnek át. S__t, a banánt (is) zölden
>>>> szállítják és amikor kell, befújják valami löttyel, amit__l másnapra
>>>> "megérik". Nem röhögni, zöldséges ismer__söm mondta!
>>>> Hááát, ilyesmiket zabálunk..........
>>>>
>>
>> szerintem csak sima nitrogenben erlelik. egyebkent lehet itt ott bio
>> zoldseget is kapni csakhat az dragabb.
>>
>>
>>
> -----------------------------------
> Szponzorunk: http://tonerbolt.hu/
>
>
More information about the Elektro
mailing list