Huhahhh... -Exxx

Bamer Balazs bamer at db.bme.hu
Thu Oct 13 11:23:12 CEST 2005


Szervusz Gábor!

> Egyebkent a kenyerrecepthez annyi, hogy manapsag az eleszto sem "trendi" am, 
> mert ahhoz sok-sok ido kell.
> Szalmiakszeszt bele, es a suteskor felszabadulo ammonia fujja fel a kenyeret.

Pedig a kelés nagyon fontos. A búza - védekezésül, hogy ne egyék meg - 
többféle enyhe mérget tartalmaz, melyek a csírázás vagy kelés folyamán 
bomlanak le. (újságban megjelent hogyan készül a rendes kenyér cikkből
lettem ilyen okos) Mi is sütjük a kenyeret, de majd kovászolni szeretném, 
csak eddig nem készült kovász.

> kezdtek nagyon bedurvulni, akkor jelentek meg tisztesseges arut keszito 
> emberek, akik fantazianevet adtak termekeiknek.
> Azota letezik a "markanev", mint fogalom.

Érdekes, a történelem ismétli önmagát (-:

 							szia: Balázs




More information about the Elektro mailing list