Huhahhh... -Exxx
Bamer Balazs
bamer at db.bme.hu
Thu Oct 13 11:23:12 CEST 2005
Szervusz Gábor!
> Egyebkent a kenyerrecepthez annyi, hogy manapsag az eleszto sem "trendi" am,
> mert ahhoz sok-sok ido kell.
> Szalmiakszeszt bele, es a suteskor felszabadulo ammonia fujja fel a kenyeret.
Pedig a kelés nagyon fontos. A búza - védekezésül, hogy ne egyék meg -
többféle enyhe mérget tartalmaz, melyek a csírázás vagy kelés folyamán
bomlanak le. (újságban megjelent hogyan készül a rendes kenyér cikkből
lettem ilyen okos) Mi is sütjük a kenyeret, de majd kovászolni szeretném,
csak eddig nem készült kovász.
> kezdtek nagyon bedurvulni, akkor jelentek meg tisztesseges arut keszito
> emberek, akik fantazianevet adtak termekeiknek.
> Azota letezik a "markanev", mint fogalom.
Érdekes, a történelem ismétli önmagát (-:
szia: Balázs
More information about the Elektro
mailing list