Huhahhh...

Kathi Imre imre.kathi at eon-hungaria.com
Thu Oct 13 07:46:38 CEST 2005


>Nagyüzemi kenyér recept
>
>Hozzávalók
>­ 100 dkg liszt
>­ Egy csipetnyi benzoil-peroxid, kálium-bromát, hogy jó és szép fehér 
>legyen a liszt. Ám ezeket az anyagokat a patkányok elõl jól zárd el, mert 
>nekik rákot okoz!
>­ 1 evõkanál só
>­ 4 evõkanál olaj
>­ 2,5 dkg élesztõ
>­ 7-8 dl langyos víz
>­ Egy kevés kálcium-propionát, hogy szebben és jobban dagadjon a kenyér.
>­ Egy kis állati eredetû propionsav, hogy tartós legyen a friss ropogós.
>­ Végy még egy kevés mesterséges emulgeálószert és nátrium-metabiszulfátot, 
>hogy késleltesd a kenyér öregedését, ám ne csodálkozz, ha asztmád elõtör.
>
>Topy


Ez valódi recept?? (gondolom, hogy a kommentár a tied)

Üdv, Imi
mailto:imre.kathi at eon-hungaria.com



WSAPP: 
Ez a level virusellenorzesen esett at!
This message was checked against viruses!




More information about the Elektro mailing list