Huhahhh...
Kathi Imre
imre.kathi at eon-hungaria.com
Thu Oct 13 07:46:38 CEST 2005
>Nagyüzemi kenyér recept
>
>Hozzávalók
> 100 dkg liszt
> Egy csipetnyi benzoil-peroxid, kálium-bromát, hogy jó és szép fehér
>legyen a liszt. Ám ezeket az anyagokat a patkányok elõl jól zárd el, mert
>nekik rákot okoz!
> 1 evõkanál só
> 4 evõkanál olaj
> 2,5 dkg élesztõ
> 7-8 dl langyos víz
> Egy kevés kálcium-propionát, hogy szebben és jobban dagadjon a kenyér.
> Egy kis állati eredetû propionsav, hogy tartós legyen a friss ropogós.
> Végy még egy kevés mesterséges emulgeálószert és nátrium-metabiszulfátot,
>hogy késleltesd a kenyér öregedését, ám ne csodálkozz, ha asztmád elõtör.
>
>Topy
Ez valódi recept?? (gondolom, hogy a kommentár a tied)
Üdv, Imi
mailto:imre.kathi at eon-hungaria.com
WSAPP:
Ez a level virusellenorzesen esett at!
This message was checked against viruses!
More information about the Elektro
mailing list