[elektro] Uj konyhaba milyen fozolapot javasoltok?

ztibi ztibi2 at t-online.hu
Sat Dec 8 20:23:41 CET 2018


  Hi
Nincs. Persze nem azt az ezeréves bádogból készült, nagymamától  
megmaradt, feketére égett 
palacsintasütőt kell használni.  Egy indukciósra való palacsintasütő  
alja is kellően vastag hőtárolós konsrukció,
nem izzik vörösre 3 sec alatt.
Amikor meg üres, mármint az edény, akkor úgy sincs a lapon, Ha  
elkészült az adag sütés, leveszed kiüríteni, beleöntöd a folyékony  
tésztát, elcsorgatod egyenletesere az edényben és mehet vissza a  
lapra. Addig ugyan csipog, amig terheletlen a lap, az megszokható, és  
még igyekszel is mihamarabb visszatanni, hogy minél előbb elhallgasson  
:-)

Idézet (Imre Kormos <imre.kormos at gmail.com>):>>

> (ezt a tapasztalatok külön köszönöm)
> Palacsintasütéssel sincs baj az indukcióson?
> Ki
>  
-- 
Ztibi


More information about the Elektro mailing list