[elektro] OFF keselezes
Xorn
toth.endre at gmail.com
Wed Jan 7 10:00:38 CET 2015
Vásárokban lehet kapni a cserepeseknél hasonló fenőkerámiákat, de
erősen változó a minőség. A Kyocera elég tartós... :-)
Gasztroblogger barátom, akinél napi szükséglet az ilyesmi, azt mondta,
16 ezerbe került neki az a fenőkerámiája, amit egyfolytában használ.
Mondjuk nem is úgy néz ki, mint a vásáros 1500-ért.
Best regards,
Andy
2015-01-07 9:39 GMT+01:00 Acs Gabor <levlista at e8e.eu>:
> Amikor régen egy gyárban dolgoztam, az öreg szakik egy kerámiacsővel
> élezték a késeket, amiből volt ott mindenfelé, azt se tudom minek volt
> az alkatrésze, talán valami mozdonynak.
>
>
> Gábor
>
> 2015.01.07. 9:35 keltezéssel, Xorn írta:
>> Nekem egy fenőkerámiám van, eredeti Kyocera. A Fiskars kést kellett
>> vele vagy egy hétig naponta kezelgetni, meg a technikát is tanulni
>> kellett hozzá, de most már jó az éle. Előtte a Fiskars saját
>> gyártmányú kétkorongos késélezőjét használtam hozzá - annál
>> mindenesetre sokkal jobb lett.
>>
>> Best regards,
>> Andy
>>
>> 2015-01-06 22:34 GMT+01:00 Fekete Róbert <frobi at harden.hu>:
>>> én fenővassal szoktam, vagy a ha kő akkor asztalosbótban a véső fenő
>>> vizes követ...
>>>
>>>
>>>>> Nem tudtok valami nem nagyon draga nedves fenokoves valamit amivel jobban
>>>>> megy? Vagy valami mas? Hogy csinaljatok? A cel persze nem az a szint, hogy
>>>>> jol vigye a kenyeret, hanem az amit az uj markas kesek hoznak, vagy nem
>>>>> messze tole. En is szeretek fozni, ezekkel a kesekkel jobb dolgozni, jo
>>>>> lenne ha ezt nem csak az uj kesek tudnak.
>>> -----------------------------------------
>>> elektro[-flame|-etc]
>> -----------------------------------------
>> elektro[-flame|-etc]
>
> -----------------------------------------
> elektro[-flame|-etc]
More information about the Elektro
mailing list