[elektro] vékony nyák gyártás

Lajos Rancz lajos.rancz at gmail.com
Fri Jul 13 10:52:26 CEST 2012


Nem is beszélve erről: http://www.kinaikonyha.hu/images/stories/wm12.jpg
65-ös és 66-os tétel, én már próbáltam :)

2012. július 13. 10:43 Arnold Fuzesi írta, <arnold.fuzesi.lista at gmail.com>:

> Diszno belet kimosod, beletoltod a hurka kolbasz alapanyagot, es milyen
> finom lesz ;) Annyira nem is veszes a bel tartalma... Budosnek budos, de a
> dizel fust jobban zavar... Sokkal.
> Bel mellett lehet normalisan lelegezni, bkv mellett nem :) vagy az
> apolatlan csovi mellet sem birok megmaradni, inkabb a disznobel...vagy jo
> kis pacal. :)
>
> Arnold
> Sent from my iPhone
>
> On 2012.07.13., at 1:23, "jhidvegi" <jhidvegi at gmail.com> wrote:
>
> > Info wrote:
> >
> >> Bár nem elektro, de most a
> >> margarinon vagyok kiakadva, hogy milyen gyártási lépései vannak és
> >> mennyire reklámozzák, hmm finom :)
> >
> > Na mesélj! Még sosem láttam amúgy sem a margaringyártást.
> >
> > Különben bárhogy is van, az, ami a belekben lezajlik, az se a
> gusztusosság
> > netovábbja ám! :-) Operáló orvosok biztos tudnának mesélni.
> > De ha csak arra gondolunk, hogy egy-egy ünnepi kaja során mik kerülnek
> egymás
> > után megdarálva ugyanoda, a piától a levesen át húsok, köretek,
> édességek,
> > savanyúságok..., és ehhez mik adódnak még hozzá (nyál, sósav meg pepszin
> a
> > gyomorban, meg a franc tudja, miminden, epe...), aztán a bomlás egy kiló
> > baktérium segítségével, végül sz at r meg húgy... :) Lehet, hogy ehhez
> képest a
> > margaringyártás esztétikum. :-)
> >
> > hjozsi
> >
> > -----------------------------------------
> >          elektro[-flame|-etc]
>
> -----------------------------------------
>           elektro[-flame|-etc]


More information about the Elektro mailing list