[elektro] A tökéletes steak!
Xorn
toth.endre at gmail.com
Mon Nov 7 11:16:28 CET 2011
2011/11/7 Balázs Bámer <bamerbalazs at gmail.com>:
>> Sztem többen vagyunk itt, akik rendszeresen fogyókúráznak.
>> Egyenesen szenvedés ilyet olvasnom ... a steak a gyengém :)
>
> Tényleg, ha már fogyókúra. Spanyoloknál ettem olyan füstölt húst, amit
> hártyavékonyra szeletelnek. Tényleg, átlátszó a szelet. Annak olyan
> íze van, hogy nincs is értelme sokat enni belőle, tök jól beleférne
> bármilyen fogyókúrába. Nem tudom, hogy csinálják, de érdemes lenne
> eltanulni.
Altalaban igaz, hogy a tobb, de vekonyabbra szeletelt cuc cize jobban
eltelit (meg finomabb is). Osztrakoknal 1 mm koruli az alapertelmezett
szeletelesi vastagsag, a haromtenyernyi meretu sonkakbol szoktak
picivel vastagabbat vagni, teliszalamihoz hasonlo dolgokbol meg olyan
vekonyat, amin at lehet kopni. :-)
Es nagyon nem ugyanaz az izhatas, ha van egy 3-4 mm vastag szelet
sonka a kenyeren, vagy ha van ezekbol a vekony szeletekbol kb. azonos
mennyiseg, nem mellesleg nem is kell beloluk annyi.
Best regards,
Andy
More information about the Elektro
mailing list