[elektro] mikroval valo fozes energetikaja?

Stonie laca256 at gmail.com
Fri Mar 11 19:10:16 CET 2011


A főzésnél az a jó, ha épphogy csak forr, tehát "nagyon kicsire" kell
visszazatekerni, de nekem akkor is nagyon habosodott (biztos függ az
étel összetételétől is), csak úgy volt jó, ha egész nagy üvegedényben
kb 1/3-ig a folyadék.

2011/3/11 cst <maguspr at freemail.hu>:
> adott egy mikrohullámú sütő, ami  max 900Wattos állásig
> tekerhető fel  ("természetesen" a konnektorból többet vesz fel)
>
> ha főzés  vagy sütés esetén a gőzök lecsapódnak a
> ketyere belsejében, pl. mennyire fog rozsdásodni?
> mennyire fog zárlatos lenni?
>
> (eddig csak ételmelegítésre használtuk, de az ismét  berobbant
> indesit gázfőzőlap miatt, és az indukciósat is csak 16-ára
> érkezne meg "gőzös főzési feladatokat" is kapna )
>
> ha 900Wattos állásban a forrást eléri, a forrasban levő
> lé térfogata alapján számolgassam, hogy hány Wattosra
> kellene visszatekerni?  Tapasztalatok?
>
>
>
>
>
>
>
> -----------------------------------------
>          elektro[-flame|-etc]
>



More information about the Elektro mailing list