[elektro] Fwd: [elektro-etc] USA szabotázs... Higiénia

Charles Hoss charles.hoss at gmail.com
Wed Feb 3 09:37:12 CET 2010


Ami naluk ajanlas a nalunk kotelezo. 
Szokas szerint papabbak vagyunk a papanal
Valamiert olyan vezetesunk van akik kejjel fekszenek le minden kulfoldi otletnek - mindegy hogy meg azt is felreertik, eltulozzak.
Ha egy brusszeli csinovnyik kitalalja hogy tobb lehetoseg kell a gyerekeknek jatszani, mozogni - akkor nalunk minden iskolaban reggel hattol nyolcig futni kell majd. A haccp is ilyen.

Bye
dexter 

Sent from my HTC

-----Original Message-----
From: Xorn <toth.endre at gmail.com>
Sent: Wednesday, February 03, 2010 8:55
To: elektro at tesla.hu
Subject: Re: [elektro] Fwd: [elektro-etc] USA szabotázs... Higiénia

2010/2/3 Balázs Bámer <bamerbalazs at gmail.com>:
>>> A vendéglátósok meg rázták a lábukat a HACCP higiéniai és egyéb előírásainak.
>>> Az értelmesebbek belátták hogy értük és a vendégeikért van.
>>
>> Azert ennek is ertelmes gatat kellene szabni. Nem csak es kizarolag a
>> savval tisztithato rozsdamentes acel apparat az, amivel lehet
>
> Különösen, hogy rozsdamentes eszközökben is lehet kavicsot meg dörzsi
> fémszálat főzni a borsófőzelékbe. Korábbi melóhelyemen rendszeres volt
> ez HAPCI minősítés mellett...
>
>> 1-2 szaz eves hagyomanyra visszatekinto kek- vagy egyeb erlelt
>> sajtokat keszito uzemet sem lenne ildomos azert bezaratni, mert
>> "peneszes az aru"!
>
> Francia kis üzemek ki is harcolták, hogy pont a "penészesíthető
> képesség" miatt ne kelljen olyan szigorúan venniük, működhessenek az
> évszázados hagyományok.

Ez az. Ok igen. Es masok? Pl. itt, Magyarorszagon.

Best regards,
Andy

-----------------------------------------
          elektro[-flame|-etc]



More information about the Elektro mailing list