[elektro] �

L. Pásztor seasoft at invitel.hu
Fri Jun 13 11:03:25 CEST 2008


----- Original Message ----- 
From: "Hofferek Attila" <hofi at soka.co.hu>
To: <elektro at tesla.hu>
Sent: Friday, June 13, 2008 9:45 AM
Subject: Re: [elektro] �


> Mi benne az egészségtelen? A káposzta?
Nem a disznózsir mellette. Az a hatalmas kalória-bomba ami együttesen
leszalad a világ második legelhizottabb nép fiainak torkán ....

A füstölt kolbász? Lehet azt
> egészségesen is készíteni, a szakácson múlik.
Maga a füstölt étel az alapvetően egészségtelen.
A tüdőrák és a mellrák után a 3-4-ik leggyakrabbi, a gyomor és a 
vastagbélrák fő okozója.

> Ehetsz bármit, ha vigyázol a testtömegindexedre, sok meglepetés nem tud
> érni. Az meg a mennyiségen múlik, nem a minőségen. Rakathatsz tengeri
Igy 50-en túl azért tudnék mesélni neked ...
Tiz évi, diéta-közeli, vagy mondjuk inkább inkább semi-vegetariánus életmód 
tapasztalatai alapján ...  :/

> herkentyűket a pizzára, ha megeszel mellé egy fél kiló szénhidrátot
> pizzatészta formájában :-) gyakorlatilag mindegy a feltét.
Mondtam, h nem melegszendvics ! És nem is gazdaságos teszkós "pidz-dza" !
Meg nem konyhai hulladékkal megpakolt, mirelit diszkosz !  :))
Hanem PIZZA . Az meg papirvékony. Abban nincs fél kiló tészta.
És még a külső karimáját sem szokták megenni, mert nem az a lényeg benne.
Mondom én, h nem ismeritek az igazi pizzát !  :)))

Más:
Ajánlom figyelmedbe: a horvát tengerpart lakossága 11 évvel él tovább, mint 
a Pesti.
Nem egyedüli okként, de ebben a kajának is komoly része van....

A nyáktervben való segitségtől jó messze elkanyarodtunk az azt honoráló 
pizzáig,
részemről itt elég is lesz.

--------------------------------------
L. Pásztor
seasoft at invitel.hu
-------------------------------------  



More information about the Elektro mailing list