[elektro] �
L. Pásztor
seasoft at invitel.hu
Fri Jun 13 11:03:25 CEST 2008
----- Original Message -----
From: "Hofferek Attila" <hofi at soka.co.hu>
To: <elektro at tesla.hu>
Sent: Friday, June 13, 2008 9:45 AM
Subject: Re: [elektro] �
> Mi benne az egészségtelen? A káposzta?
Nem a disznózsir mellette. Az a hatalmas kalória-bomba ami együttesen
leszalad a világ második legelhizottabb nép fiainak torkán ....
A füstölt kolbász? Lehet azt
> egészségesen is készíteni, a szakácson múlik.
Maga a füstölt étel az alapvetően egészségtelen.
A tüdőrák és a mellrák után a 3-4-ik leggyakrabbi, a gyomor és a
vastagbélrák fő okozója.
> Ehetsz bármit, ha vigyázol a testtömegindexedre, sok meglepetés nem tud
> érni. Az meg a mennyiségen múlik, nem a minőségen. Rakathatsz tengeri
Igy 50-en túl azért tudnék mesélni neked ...
Tiz évi, diéta-közeli, vagy mondjuk inkább inkább semi-vegetariánus életmód
tapasztalatai alapján ... :/
> herkentyűket a pizzára, ha megeszel mellé egy fél kiló szénhidrátot
> pizzatészta formájában :-) gyakorlatilag mindegy a feltét.
Mondtam, h nem melegszendvics ! És nem is gazdaságos teszkós "pidz-dza" !
Meg nem konyhai hulladékkal megpakolt, mirelit diszkosz ! :))
Hanem PIZZA . Az meg papirvékony. Abban nincs fél kiló tészta.
És még a külső karimáját sem szokták megenni, mert nem az a lényeg benne.
Mondom én, h nem ismeritek az igazi pizzát ! :)))
Más:
Ajánlom figyelmedbe: a horvát tengerpart lakossága 11 évvel él tovább, mint
a Pesti.
Nem egyedüli okként, de ebben a kajának is komoly része van....
A nyáktervben való segitségtől jó messze elkanyarodtunk az azt honoráló
pizzáig,
részemről itt elég is lesz.
--------------------------------------
L. Pásztor
seasoft at invitel.hu
-------------------------------------
More information about the Elektro
mailing list