OT konyha

Varga Tibor varga at gyogyinfok.hu
Thu May 11 11:20:59 CEST 2006


Sziasztok!

Mielőtt véglegesre megcsinálnád, ajánlom, hogy végezz kísérleteket!
Konkrétan a húskloffolásra gondolok.
A vágódeszka, amin feleségem szokott kloffolni, viszonylag kicsi az általad
kinézett greslap mérethez képest. Elképzelhetőnek tartom, hogy a lap, 
amire felkerül a
greslap, az ütés hatására meghajlik. Vagyis nem mindenhol lesz 
alátámasztva a greslap.
Hogyan viseli ezt a greslap? Eltörik, vagy nem?
Esetleg a házirendbe beírod, hogy a greslapon sem húst kloffolni, sem 
bárdot használni tilos? ;-)

Menjünk át a flame-re, mert ehhez kapcsolódóan kérdezni szeretnék Gábor, 
tőled!

Üdv. Tibi

Bódi Csaba wrote:

>Szerintem OSB, nem hiszem hogy kell impregnálni, esetleg valami olyan 
>festékkel lekenheted ami gombásodásgátlós.
>A lapokat meg szilikonnal ragd rá, jó vastagon tegyél alá.
>
>Acs Gabor wrote:
>
>  
>
>>Kedves sokat látott listatagok!
>>
>>Tudnátok abban segíteni, hogy a konyhámban a munkapultot gres lapokkal akarom burkolni, ami két problémát vetett fel, amire a sok szakember eddig nem tudott válaszolni, akiket megkérdeztem.
>>
>>1, a hordozót (amire ragasztom a lapokat) miből lenne jó csinálni? Ha OSB-t, vagy pozdorját használok, mivel kell impregnálni, hogy vízálló legyen, és kössön rá a csemperagasztó?
>>
>>2, ezek a greslapok nagy, 60x60 centis méretűek, kb. 10 mm vastag. Mi a jobb, ha nagyon keményen, mereven rögzítem merev alátétre, vagy ha rugalmasan pl. Palmatex-el? Amiatt nem mindegy, ha ráesik valami, ne törjön el.
>>
>>
>>Köszönöm előre, ha tud valaki segíteni.
>>Gábor
>>-----------------------------------
>>Szponzorunk: http://tonerbolt.hu/
>>
>>
>>
>> 
>>
>>    
>>
>
>  
>




More information about the Elektro mailing list