Azok a franya E betuk...

Acs Gabor agabor at electrodesign.hu
Sun Mar 5 01:27:11 CET 2006


Azt nemrég hallottam egy rádióműsorban, hogy a kaján lévő összetételt a 
mennyiségek sorrendjében kell felírni. Megnéztem a boltban, és a jobb 
minőségű szalámiknak az első összetevője a sertéshús, aztán jön az ipari 
szalonna, de pl. a diákcsemegének az első a sertésín, csak utána a hús. Jó 
étvágyat!


Gábor

----- Original Message ----- 
From: "Tibike" <csotibi at freemail.hu>
To: "HAJDU Csaba" <elektro at tesla.hu>
Sent: Saturday, March 04, 2006 7:27 PM
Subject: Re: Azok a franya E betuk...


>>
> Az alkotott összkép attól függ, melyik oldalon olvasod a listát, van
> ahol halálos méreg a máshol ártalmatlan anyag.
> Van, ami erőteljes bőrallergiát okoz - de csak pékeknél. Lévén ez
> valamiféle lisztbe keverendő anyag, amivel az adott hatalmas
> koncentrációban csak pék találkozhat...
> Imádom még a C vitamin esetét is :-)




More information about the Elektro mailing list