Re: oxigén elektrolizissel
jhidvegi
jhidvegi at startadsl.hu
Tue Feb 28 14:16:46 CET 2006
Milleschich János wrote:
> Szia Józsi !
> Víz az van benne biztosan, mert ha pl. sütni akarsz valami
> finomságot, és kell hozzá margarin, akkor felmelegítéskor
> szembetűnően sok víz "keletkezik" valahonnan .
> Sőt, mondhatnám nagyon sok. :-))
Nem ezzel kell sütni, hanem a szépen folyós vmelyik olajjal, amiben nincs
víz, vagy nem jelentős.
Ebbe azért kell a víz is, mert nem mindegy, hogy csak présgéppel tudod
szétkenni, vagy könnyedén egy alkalmas késsel is.
Én az utóbbi években teljesen leszoktam ezekről, áttértem a kenhető
sajtokra. :) Mindig utáltam, hogy a kenyér előbb kenődik, mint amit kenni
akarok rá. :-) (Ha hűtőből veszem elő.)
hjozsi
More information about the Elektro
mailing list