pakahegy :)
jhidvegi
jhidvegi at freestart.hu
Fri Oct 21 23:55:55 CEST 2005
BEREGNYEI Balazs wrote:
> 2 ev hasznalat utan tonkrement egy Weller-pakahegyem, majd 1 het
> alatt egy ujabb. A csavarhuzo alaku szerszamok egyszeruen
> kicsorbultak, kicsi darabok toredeztek le beloluk forrasztas kozben.
> Elofordulhat, hogy ez a "pechszeria" azert van, mert ujabban csapviz
> helyett Theodora szensavas asvanyvizzel ontom le a tisztito
> szivacsot? :) Lusta vagyok kimenni a konyhaba, es az asvanyviz mindig
> keznel van :) Nem ertek a kemiahoz, csak feltunt az egybeeses. Vajon van-e
> ok-okozati viszony az amortizacio es az asvanyviz kozott?
Simán elképzelheto.
A weller hegy rézbol van, és van rajta egy tiszta vas galvánbevonat. Azzal
kezdhet valamit ez az ásványvíz.
Én sosem használok semmiféle folyadékot, van egy régifajta körömkefe, aminek
fából van a fogó része, és nemtom mibol a sörtéje, ezzel söpröm le a
szmötyit. De biztosan a víz is jó, de ha már nem semleges, gyanús, hogy
inkább lugos legyen. A vas még a forró, nem híg nátronluggal sem reagál,
legalábbis nekem eddig így tunt. Viszont milyen könnyen rozsdásodik ugye
sima víztol is odakinn.
hjozsi
More information about the Elektro
mailing list