Huhahhh...

Topybear topybear at chello.hu
Wed Oct 12 15:21:56 CEST 2005


>
>Nincs parancsba adva, persze. Csak keres szintjen, hiszen en
>'pepecselek fel orat, mindent osszecsopogtetek, utana uszik a wc',
>stb. Szo sincs arrol, hogy despotakent ostort suhogtatva reszketo
>csaladom feje feletti zsarnoksagra tornek.

OK. így korrekt! :)))))

> > akkor csak k”teless‚g lesz ‚s az eredm‚ny is ennek megfelel en alakul.
>
>Szerintem nem biztos. A szakacsok mindegyike sem imad fozni, megis az
>ettermekben turheto szokott lenni a kaja.

Ebben azért némi szakmai igényesség is benne van, meg aztán ha rosszul fõz, 
akkor becsukhatják a boltot. Meg az is benne van, hogy léteznek nagykonyhai 
receptek, ahol grammra minden megvan adva 1 személyre, aztán csak fel kell 
szorozni. Ezzel egy átlagos és ehetõ színvonalat lehet biztosítani, a fõzés 
ezután jön :)

Nem kapcsolódik ide, de ha már recept (nem tudom, hol leltem):

Nagyüzemi kenyér recept

Hozzávalók
­ 100 dkg liszt
­ Egy csipetnyi benzoil-peroxid, kálium-bromát, hogy jó és szép fehér 
legyen a liszt. Ám ezeket az anyagokat a patkányok elõl jól zárd el, mert 
nekik rákot okoz!
­ 1 evõkanál só
­ 4 evõkanál olaj
­ 2,5 dkg élesztõ
­ 7–8 dl langyos víz
­ Egy kevés kálcium-propionát, hogy szebben és jobban dagadjon a kenyér.
­ Egy kis állati eredetû propionsav, hogy tartós legyen a friss ropogós.
­ Végy még egy kevés mesterséges emulgeálószert és nátrium-metabiszulfátot, 
hogy késleltesd a kenyér öregedését, ám ne csodálkozz, ha asztmád elõtör.

Topy






More information about the Elektro mailing list