tej

Dukai Zoltan dukai.zoltan at gmail.com
Thu Nov 17 00:56:13 CET 2005


> A méltatlankodást sem igazán értem. A tejbol készül a sajt, tejföl, 
> túró, meg biztos még sokminden, másrészt sokan eleve nem csípik, ha a 
> tejben 0,5 vagy 1,5%-nál több a zsír... akkor mi a gond? 

Ezt a hulyeseget se ertem igazan...

Tejuzem kivonja a zsirt, csinal belole sajtot, egyeb tejtermeket, a 
zsirszegeny tejet dragabban adja mert az zsirszegeny! Sokkal jobban jar...

A divatemberek pedig megveszik a zsirszegeny tejet mert majd attol nem 
hiznak meg :))))))))

kesz rohely...

En ugyanazert a penzert tobb zsirt akarok a tejembe!

Sajna nagyanyamnak mar nincs tehene, de az volt az igazi amit Beka ir: 
togymeleg tej a bogrebe es inni... :)

Erdekes viszont hogy van tobb 2.8%-os zsirtartalmu tej. Egyik teljesen 
vizizu, masikat pedig meg meg tudom inni...




More information about the Elektro mailing list