tej
Dukai Zoltan
dukai.zoltan at gmail.com
Thu Nov 17 00:56:13 CET 2005
> A méltatlankodást sem igazán értem. A tejbol készül a sajt, tejföl,
> túró, meg biztos még sokminden, másrészt sokan eleve nem csípik, ha a
> tejben 0,5 vagy 1,5%-nál több a zsír... akkor mi a gond?
Ezt a hulyeseget se ertem igazan...
Tejuzem kivonja a zsirt, csinal belole sajtot, egyeb tejtermeket, a
zsirszegeny tejet dragabban adja mert az zsirszegeny! Sokkal jobban jar...
A divatemberek pedig megveszik a zsirszegeny tejet mert majd attol nem
hiznak meg :))))))))
kesz rohely...
En ugyanazert a penzert tobb zsirt akarok a tejembe!
Sajna nagyanyamnak mar nincs tehene, de az volt az igazi amit Beka ir:
togymeleg tej a bogrebe es inni... :)
Erdekes viszont hogy van tobb 2.8%-os zsirtartalmu tej. Egyik teljesen
vizizu, masikat pedig meg meg tudom inni...
More information about the Elektro
mailing list