Mikrohullamu
jhidvegi
jhidvegi at freestart.hu
Mon Aug 22 15:39:33 CEST 2005
> Lehet, hogy ott lisztből sütik a kenyeret, kovásszal dagasztják és
> hagyják szépen megkelni? Nem sűrített levegővel nyomják fel, mint
> ezeket itt.:-)
> üdv: I.
:-)))))))))))))))))))))))
Na ettől percekig nem kaptam levegőt a röhögéstől. Hogy sűrített levegővel
nyomják fel???? Azért megnéznék egy ilyen eljárást! :-)))))))))))))))) Van
sűrített levegő itt, ki kéne próbálnom. Legközelebb benyomok a beiglinek.
:-)))) Max a plafonra is jut a mákból. :)
Különben gyanús nekem, hogy odavitték a friss kenyeret, és aszonták, hogy
egy hetes. :-)
Itt is lehet azért jó kenyereket kapni. Bajor rozs és ilyesmi. A fehér
leszmégszőlő tipusú lágykenyér viszont tényleg elég vacak. Én már rég nem
kajálok ilyesmit, csak ha marhára nincs más.
hjozsi
More information about the Elektro
mailing list