Mikrohullamu

jhidvegi jhidvegi at freestart.hu
Mon Aug 22 15:39:33 CEST 2005


> Lehet, hogy ott lisztből sütik a kenyeret, kovásszal dagasztják és
> hagyják szépen megkelni? Nem sűrített levegővel nyomják fel, mint
> ezeket itt.:-)
> üdv: I.

:-)))))))))))))))))))))))
Na ettől percekig nem kaptam levegőt a röhögéstől. Hogy sűrített levegővel 
nyomják fel???? Azért megnéznék egy ilyen eljárást! :-)))))))))))))))) Van 
sűrített levegő itt, ki kéne próbálnom. Legközelebb benyomok a beiglinek. 
:-)))) Max a plafonra is jut a mákból. :)

Különben gyanús nekem, hogy odavitték a friss kenyeret, és aszonták, hogy 
egy hetes. :-)

Itt is lehet azért jó kenyereket kapni. Bajor rozs és ilyesmi. A fehér 
leszmégszőlő tipusú lágykenyér viszont tényleg elég vacak. Én már rég nem 
kajálok ilyesmit, csak ha marhára nincs más.

hjozsi





More information about the Elektro mailing list