OT so-cukor

Fellegi Sa'ndor fellegis at uhuklub.hu
Sat Aug 20 19:15:58 CEST 2005


2005-08-20, szo keltezéssel 13.21-kor Erdos Zoltan ezt írta:

> 
> Nics itthon sem desztillalo, sem palinkafozo apparat, ilyesmi, ugy 
> tessek tippet adni...:-)
> 
1. A cukor éghető, a só nem... keverj még hozzá cigarettahamut, és
gyújtsd meg, a só megmarad, csak kicsit kormos lesz, meg hamus.
2. A kormos-hamus sót oldd fel vízben, a hamut és a kormot halászd ki az
alljáról.
3. Forrald el a vizet...

Hogy a cukor ne vesszen kárba, lehet használni ezt a cuccot gyertya
helyett ha nincs áram... vagy lehet vele termoelemeket fűteni... ha 10
tonnáról van szó, akkor egy gőzgép is elmegy róla :o :D




More information about the Elektro mailing list