OT so-cukor
Fellegi Sa'ndor
fellegis at uhuklub.hu
Sat Aug 20 19:15:58 CEST 2005
2005-08-20, szo keltezéssel 13.21-kor Erdos Zoltan ezt írta:
>
> Nics itthon sem desztillalo, sem palinkafozo apparat, ilyesmi, ugy
> tessek tippet adni...:-)
>
1. A cukor éghető, a só nem... keverj még hozzá cigarettahamut, és
gyújtsd meg, a só megmarad, csak kicsit kormos lesz, meg hamus.
2. A kormos-hamus sót oldd fel vízben, a hamut és a kormot halászd ki az
alljáról.
3. Forrald el a vizet...
Hogy a cukor ne vesszen kárba, lehet használni ezt a cuccot gyertya
helyett ha nincs áram... vagy lehet vele termoelemeket fűteni... ha 10
tonnáról van szó, akkor egy gőzgép is elmegy róla :o :D
More information about the Elektro
mailing list