OT: Befőtt főzés nélkül
Vajk Fekete
halaloszto at yahoo.co.uk
Wed Sep 1 22:57:39 CEST 2004
Tippek jonnek:
1. fagyasztva. vicces mi?
2. nem kell fozni, csak mondjuk 75-80-fokra melegiteni, es ott tartani
egy fel orat. kell venni hozza rendes laborhomerot. van ismerosom aki
ilyet csinal sokat, majd megkerdezem a hofokot.
3. gondolom valahogy ki is lehet szaritani, de valszinuleg az izenek
tobbet art mint a forralas.
vajk
Fuzesi Arnold wrote:
>Bocs, de máshol nem tudom megkérdezni.
>
>Az van, hogy valahogy szeretnék baracklevet eltenni télire. Megveszek érte.
>Meg a paradicsomléért, de az jó főzve is. Anyu már szépen bespájzolt nekem
>egy hektóval. :)
>Viszont főzve nem hinném, hogy az igazi lenne a baracklé.
>
>Van annak realitása, hogy nyersen eltegye az ember?
>Hogyan lehetne?
>
>Arnold
>
>-----------------------------------
> Szponzorunk: http://tonerbolt.hu/
>
>
>
>
More information about the Elektro
mailing list