fagyasztas
Acs Gabor
agabor at electrodesign.hu
Fri Aug 22 12:30:46 CEST 2003
Állítólag az ízfokozót úgy csinálják, hogy valami szőröket, meg hajakat savban
feloldanak. Hallott erről már valaki részletesebben?
Múlkor egy táplálkozás szakértő azt mondta, az egyik komol gond, hogy nagyon rá
lehet szokni ezekre az ízfokozós, agyonsózott műkajákra. Felnőttnek sem jó, de
ha a gyerek egy idő után nem hajlandó megenni a 'sima' cuccokat, igazából
egészségkárosító.
Gábor
----- Original Message -----
From: "Kovács András" <andras at sdktech.com>
To: <elektro at tesla.hu>
Sent: Friday, August 22, 2003 11:04 AM
Subject: RE: fagyasztas
Sziasztok!
Most kivetelesen nem ertek teljesen egyet HJozsival, legalabbis
pontositsunk! Ha megnezed a mai kajakat a kovetkezo mesterseges anyagok
vannak benne: tartositoszer, aroma, izfokozo, allomanyjavito, szinezek.
More information about the Elektro
mailing list